Pentru a returna produse te rugam sa urmezi pasii de mai jos

  • 1. Citeste termenii si conditiile aflate mai jos in care se pot returna produsele.
  • 2. Completeaza formularul de retur de mai jos.
  • 3. Daca ai primit confirmarea ca indeplinesti conditiile de retur te rugam sa trimiti produsele prin intermediul unei firmei de curierat la adresa :Ilfov, Otopeni, Str. Garofitelor,nr.10
  • 4. Dupa ce produsele au ajuns la noi si au fost verificate vei fi contactat/a privind desfasurarea si finalizarea acestei proceduri.
  • 5. Primești suma de returnat în contul menționat în formularul de retur, în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care ne-ai anunțat returul.


Termeni si conditii
 

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de client. Iti recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, impreuna cu toate accesoriile si sa nu prezinte urme de purtare.

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii AMELYJEWELRY.RO  de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului. AMELYJEWELRY.RO va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor.

De retinut!

In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a refuza returul. Din motive de igiene nu acceptam retur bijuteriile care fac parte din categoria CERCEI.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Suma aferenta returului se ramburseaza in contul bancar precizat de cumparator in formularul de retur.

Ai nevoie de ajutor?

Ne poti contacta la numarul de telefon 0737681681 sau la adresa de email : contact@amelyjewelry.ro si te vom ajuta cu mare drag.

Formular retur