CE ESTE CERTIFICATUL DE GARANTIE COMERCIALA

Certificatul de garantie comerciala insoteste comanda online achizitionata impreuna cu factura fiscala. Certificatul de garantie comerciala acopera veridicitatea materialului, argint 925, sistemele de inchidere, modul de realizare si nu utilizarea necorespunzatoare, ruptura prin agatare, ruptura aparuta in urma utilizarii produselor la dormit, fitness, alergat etc.

CINE SUNTEM 

  1. AMELY&CO, magazin online operat de Smart Eshop Distribution srl cu sediul in Ilfov,bld.Pipera 198 CUI RO44693189, J23/4782/2021, detinatoare a Autorizatiei eliberata de ANPC, Nr. 12030 pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase si pietre pretioase, asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, conform prevederilor art. 5 din HG nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca bijuteriile din argint si aur, comercializate de companie, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele UE. 
  2. Toate bijuteriile din argint comercializate sunt verificate si certificate, au o puritate de 92,5% si poarta marcajul directiei ANPC – Metale si Pietre Pretioase conform legislatiei, care garanteaza calitatea metalului pretios utilizat, sau marca de responsabilitate AMLY.

 TERMENI SI CONDITII DE GARANTIE 

Toate produsele AMELY&CO sunt livrate cu o garantie comerciala pentru o perioada de 1 an de la data primiri comenzii si prin ea se atesta faptul ca produsul este din argint 925, macar si verificat de ANPC pentru produsele care depasestc 2 g, conform legislatiei. Inainte de livrarea comenzii bijuteriile vor fi verificate astfel incat sa nu prezinte defecte de fabricatie,zgarieturi etc si vor fi ambalate cu grija.

!!! Garantia comerciala nu acopera:

  1. produsele care prezinta urme de uzura,zgarieturi,intrebuintare gresita, uzura masiva,rupere acestea fiind produse de catre cumparator ulterior achizitiei.
  1. Pentru produsele placate cu aur galben, rodiu, platina sau aur alb, placarea este standard, de 0.6 microni. Garantia comerciala nu se acorda placarii. Pastrarea placarii tine de modul de utilizare al bijuteriei si nu de veridicitatea materialului. Curatarea placarii nu face obiectul Garantiei comeriale acordate conform legislatiei in vigoare OUG nr.140/30.12.2021 si OUG nr.140/2021.
  2. Nu se poate solicita rambursarea banilor pentru produsele care nu mai corespund cu produsele livrate in urma comenzilor efectuate, acestea fiind rupte, deteriorate, indoite, uzate, cu urme de folosire, oxidate, pierdute, manipulate neglijent etc;