Our Story

Inel din argint aurit floare

about us

Minimalist fine jewelry

       Amely&Co s-a lansat in 2019 din pasiune pentru frumos si dorinta de a oferi o alternativa la bijuteriile care erau pe piata in acel moment. Lucram cu argint 925 pur si incercam sa oferim clientilor nostri bijuterii elegante, minimaliste si potrivite pentru orice ocazie. Suntem mereu in cautare de noi metale pretioase si de noi idei pentru a crea bijuterii unice, care sa te faca sa te simti speciala.

Cum sa porti colierele din argint suprapuse

Precious metals

Our values

     Când vine vorba de lumea bijuteriilor, nu există compromisuri în ceea ce privește valorile noastre! Suntem dedicați calității, frumuseții și autenticității în fiecare aspect al creațiilor noastre. Fie că este vorba despre luarea deciziilor responsabile atunci când alegem materialele folosite sau despre realizarea manuală a fiecărui detaliu prin tehnici stricte și precise, suntem obșinuiți să ne asigurăm că produsele finale sunt cele mai bune posibile!

lant otel inoxidabil cu inima

Our philosophy

   Atunci când vorbim despre „Filozofia noastră în ceea ce privește lumea bijuteriilor”, cuvântul-cheie este „unicitate”. Deoarece suntem toți diferiți și avem gusturi unice, credem că fiecare bijuterie trebuie să reflecte personalitatea celui care o poartă. Fie că ești atras de eleganță sau preferi stilul boho-chic, la noi vei găsi bijuterii cu adevărat speciale. Nu ne mulțumim să urmăm tendințele modei, ci ne dorim să le creăm pe cele proprii. Astfel, îmbinăm elemente tradiționale și moderne pentru a obține accesorii atemporale, care transpun povestea ta într-un mod unic și atragator!

AMELY&CO

Your style

our design

Our Origins.
And where
we want to go.

 Ana Yitzhak este  creatoarea brandului Amely&Co. Ea este o persoană curajoasă și pasionată de bijuterii.Într-un mediu competitiv unde calitatea se îmbină perfect cu design-ul modern,  Ana isi propune sa aduca bucurie  in sufletul a cat mai multor femei!

Lant tennis otel inoxidabil rose gold

the foundations

Bijuterii frumoase accesibile tuturor


Fie că sunteți în căutarea unor cercei minimalisti , inele care sa spuna o poveste sau coliere care să atragă atenția,la Amely&Co veți găsi ceva care vă place intotdeauna, la un preț corect.